< Back

Aquajet söker konstruktör/programmerare

Vi förstärker nu vårt team med en vass programmerare som, genom innovation samt hög teknisk kunskap, blir en viktig del i vidareutvecklingen av våra produkter.

Aquajet Systems AB är ett svenskt företag som började sin verksamhet 1988. Verksamheten omfattar utveckling, konstruktion, produktion, marknadsföring och försäljning av vattenbilningssystem på internationell basis. Företaget har 29 anställda och är beläget i Holsbybrunn, Vetlanda kommun. Aquajet Systems är dotterbolag till Brokk AB i Skellefteå, som i sin tur är ett helägt dotterbolag till Lifco AB, en företagsgrupp i Carl Bennet-koncernen. Läs mer på www.aquajet.se

Dina arbetsuppgifter

Syftet med tjänsten är att utveckla en bredare produktportfölj och erbjudande till våra kunder baserat på nya och etablerade lösningar. Du driver utvecklingsprojekt genom samarbete med konstruktionsavdelningen, sätter kravspecifikationer samt håller i konstruktionsgenomgångar.

Programmering och utveckling av styrsystem, samt support och löpande förbättringar, ingår också i dina arbetsuppgifter. Liksom dokumentation och framtagning av användarmanual till styrsystem.

Din profil

Du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande, alternativt att du är gymnasieingenjör med god erfarenhet inom området, samt minst 5 års yrkeserfarenhet från programmering och gärna tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du har även ett allmänt tekniskt intresse, med servicekänsla, och kunskaper i CoDeSys eller motsvarande programmeringsmiljö. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift är ett krav.

I tjänsten ingår även en del resande, både i Sverige och i resten av världen för att underhålla och uppdatera befintliga produkter.

Eftersom Aquajet Systems finns i Holsbybrunn är det en fördel om du själv är bosatt i närområdet eller lätt kan pendla hit.


Tillträde: Snarast

Omfattning: Tillsvidareanställning på 100 %

Sista ansökningsdag: Vi kallar sökande till intervju vartefter ansökningar inkommer, varför du bör ansöka så snart som möjligt.

Ansökan: Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till aquajet@aquajet.se

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av: Stefan Ewers (Konstruktionsansvarig), 072-505 74 98

Besök oss gärna på www.aquajet.se

< Back