< Back

Aquajet söker montörer

Vill du bli en del av vårt team? Till vår produktion av vattenbilningsutrustning söker vi nu montörer som vill jobba med mekaniskt montage av våra produkter.

Aquajet Systems AB är ett svenskt företag som började sin verksamhet 1988. Verksamheten omfattar utveckling, konstruktion, produktion, marknadsföring och försäljning av vattenbilningssystem på internationell basis. Företaget har 29 anställda och är beläget i Holsbybrunn, Vetlanda kommun. Aquajet Systems är dotterbolag till Brokk AB i Skellefteå, som i sin tur är ett helägt dotterbolag till Lifco AB, en företagsgrupp i Carl Bennet-koncernen. Läs mer på www.aquajet.se

Dina arbetsuppgifter

Du är van vid att läsa ritningar i form av sprängskisser och sedan självständigt montera utifrån det. Utrustningen byggs från grunden av dig, där du som montör ansvarar för montaget från start tills utrustningen är färdigmonterad och testkörd.

I huvudsak är det plåtdetaljer, bearbetade detaljer samt hydraulik som monteras, men även servicejobb på kundutrustningar kan förekomma.

Fokus på kvalitet och finish är mycket hög, så där spelar du en avgörande roll genom ditt montage.

Till din hjälp har vi ett kunnigt team av erfarna montörer som alltid ställer upp och stöttar under monteringsarbetet.

Vi erbjuder dig som gillar att ta ansvar, är noggrann och mån om att göra våra kunder nöjda en spännande tjänst i ett växande bolag, som är världsledande inom sin bransch.

Din profil

Du har gymnasiekompetens, gärna industri eller fordonsprogrammet. med erfarenhet av mekanik, hydraulik, el samt ritningsläsning. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, är ett krav. Erfarenhet av arbete i affärssystem, såsom Monitor, är önskvärt. Som person ser vi gärna att du är strukturerad, disciplinerad, effektiv och serviceinriktad, med god samarbetsförmåga för gemensamma mål. Du ska ha minst B-körkort. Resande kan vid ev. serviceuppdrag förekomma.


Tillträde: Snarast

Omfattning: Tillsvidareanställning på 100 %

Sista ansökningsdag: Vi kallar sökande till intervju vartefter ansökningar inkommer, varför du bör ansöka så snart som möjligt.

Ansökan: Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till aquajet@aquajet.se

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av: Jonny Ribersten (Produktionsansvarig), 070- 317 66 16

Besök oss gärna på www.aquajet.se

< Back