< Back

Vi söker driven innesäljare

Vill du bli en del av ett dynamiskt team inom en växande internationell försäljningsorganisation? Vi söker en dedikerad och driven innesäljare.

Aquajet Systems AB är ett svenskt företag som började sin verksamhet 1988. Verksamheten omfattar utveckling, konstruktion, produktion, marknadsföring och försäljning av vattenbilningssystem på internationell basis. Företaget har 29 anställda och är beläget i Holsbybrunn, Vetlanda kommun. Aquajet Systems är dotterbolag till Brokk AB i Skellefteå, som i sin tur är ett helägt dotterbolag till Lifco AB, en företagsgrupp i Carl Bennet-koncernen. Läs mer på www.aquajet.se

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning. Du har ett brinnande intresse för relationer och nätverkande. Du är en proaktiv, social och driven person.

Du kommer att jobba med ett team på 5 personer som jobbar med allt från försäljning till eftermarknad.

För att lyckas i rollen behöver du vara effektiv, ha stark drivkraft och alltid sätta kunden i fokus. Du är engagerad och energisk samt en bra lagspelare för ditt team. Du är noggrann, effektiv och en problemlösare som ser till helheten i alla lägen och alltid ger det lilla extra.

Din profil

Du är en positiv och serviceinriktad person med erfarenhet av att jobba med fordonsteknik och intresse att lära dig ny teknik. Vi ser som starkt meriterande att du har erfarenhet av att jobba med hydraulik. Du är flexibel, lyhörd och kan arbeta strukturerat. Du har god datorvana, goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av någon typ av affärssystem. Vi använder Monitor. Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska såväl i tal som skrift. Att du har körkort ser vi som självklart.

Eftersom Aquajet Systems finns i Holsbybrunn är det en fördel om du själv är bosatt i närområdet eller lätt kan pendla hit.


Tillträde: Snarast

Omfattning: Tillsvidareanställning på 100 %

Sista ansökningsdag: Vi kallar sökande till intervju vartefter ansökningar inkommer, varför du bör ansöka så snart som möjligt.

Ansökan: Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till aquajet@aquajet.se

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av: Roger Simonsson (CEO), 070-327 88 88

Besök oss gärna på www.aquajet.se

< Back